Харківські "месники": як городяни мстять за неправильну парковку автомобілів (фото)

Місцеві жителі вирішили взяти правосуддя у свої руки

У Харкові сталася курйозна і водночас сумна історія: місцеві жителі помстилися водієві, який неправильно припаркував свій автомобіль. Відео "до" і "після" з'явилося в харківському Теlegram-каналі "Типовий ХТЗ Харків".

Водій білого Daewoo Matiz на одній з вулиць Харкова заїхав на своїй машині прямо на тротуар до багатоповерхового будинку, який розташований уздовж дороги. Оскільки це пішохідна зона, обмежена тротуаром, місць для паркування там немає. Тому водій Matizа просто кинув його на вузькій пішохідній доріжці, перегородивши повністю прохід по ній людям. Обійти машину можна було, тільки пройшовши по газону з боків по траві і бруду.

picture

Місцеві жителі дуже обурилися таким нахабством і вирішили помститися. Для цього вони перенесли величезну бетонну клумбу, яка була розташована у дворі багатоповерхівки, і поставили її прямо перед переднім бампером автомобіля. Позаду неї харківські "месники" припаркували старе авто Жигулі "Копійка".

Таким чином машина виявилася заблокованою для виїзду з обох сторін і без сторонньої допомоги покинути місце порушення не зможе. Особливо, якщо її водій - дівчина, яка точно не зможе перенести клумбу самостійно.

picture

У коментарях користувачі розділилися на два табори. Хтось вважає, що автори перформансу вчинили правильно, адже поліція не робить ніяких дій щодо порушників ПДР по парковці і таким чином хоча б небайдужі жителі зможуть навчити водіїв поважати інших.

Інша - значно менша - частина користувачів вчинок не схвалює і вважає, що в такій ситуації очевидцям коштувало викликати поліцію і проконтролювати оформлення штрафу порушнику.

Парковка в заборонених місцях або парковка зі створенням перешкоди для інших транспортних засобів у Харкові - зовсім не рідкість. Найчастіше на таких машинах відсутні контактні телефони для зв'язку з водієм, тому розлючені місцеві жителі все частіше вдаються до радикальних засобів помсти: обливають машини фарбою, кислотою, обклеюють образливими наклейками і кладуть на капот або дах пакети сміття.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що харківські активісти 22 травня влаштовують уже другу акцію з очищення річки Уди від пластикового сміття.
 



Сергей

27 травня 2021, 14:14

Я посмотрю на этих мстителей, когда у им приспичит припарковать своё авто - к примеру человеку плохо или в туалет человеку надо. Тот факт, что в городах катастрофически нет мест парковки мстителей не возмущает - как же, это же надо требовать, стоять с плакатами, да и всё равно бестолку. Куда легче не разобравшись притащить бетонную хрень - пусть человек потом пуп рвёт, не жалко. Он же домой спешил больной маме укол вовремя зделать, гад такой... Откуда только такие говнистые берутся в нашем городе?

Александр

21 травня 2021, 20:25

Друг Олеженька топор взял с Черного леса ну ну кому дальше эстафета пойдет )) все терки на Военведе Олеженька там дешевво умирать так что приходи водочки попьем и копейку заодно рядом на въезде поставим, там одна уже стоит, твоей нехватает.

Елена

21 травня 2021, 15:55

Вот бы посмотреть на реакцию этого нахала!

Елена

21 травня 2021, 15:54

Чудесное решение, молодцы!

Ветеран

21 травня 2021, 15:50

Не жлобитесь на краски , желательно эмаль : эти автохамы того стоят.

Екатерина

21 травня 2021, 12:05

АКТИВИСТЫ молодцы побольше бы таких людей и был бы порядок очень наглые горе водители

Александр

20 травня 2021, 21:12

Не для тебя этот мир, прости.

Александр

20 травня 2021, 21:11

О, друг Олеженька из спячки проснулся ) все думает что ему копейку покрасят )) сначала белым Олеженька потом оранжевеньким в 3ри слоя под лак )

Александр

20 травня 2021, 19:48

Правильно активисты сделали, быдло так и надо учить, по нормальному они не понимают

Активист

20 травня 2021, 18:11

Подняли клумбу могли поднапрячься и автомобиль потихоньку перекантовать на дорогу и поставить его поперек дороги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися