У Харкові фура знищила легковик на високій швидкості: Чоловік помер на місці (ФОТО)

Водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу

У Холодногірському районі Харкова на 479 кілометрі автодороги "Київ-Харків-Довжанський" сталося смертельне ДТП. Поліціянти отримали повідомлення 24 травня близько 15:40. Подробиці правоохоронці розповіли у своїй пресслужбі.

За попередніми даними, 50-річний чоловік за кермом "ВАЗ-211540" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та на високій швидкості зіткнувся з вантажівкою "DAF". Відзначається, що від отриманих травм водій легковика помер на місці.

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку відділу поліції № 2 Харківського районного управління № 3. Зараз правоохоронці працюють над відкриттям кримінального провадження. 

Нагадаємо, 21 травня в селищі Лісове Малоданилівській селищної ради Харківського району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загорівся автомобіль. Повідомлення про аварію надійшло до рятувальників вранці, о 7:42. Згідно з даними відомства, зіткнулися два автомобілі ГАЗ-31029 і Subaru Forester. Повідомляється, що в результаті ДТП ГАЗ розлетівся на дві частини, після чого сталося загоряння моторного відсіку.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові сталася курйозна та водночас сумна історія: місцеві жителі помстилися водієві, який неправильно припаркував свій автомобіль. Водій білого Daewoo Matiz на одній з вулиць Харкова заїхав на своїй машині прямо на тротуар до багатоповерхового будинку, який розташований уздовж дороги. Оскільки це пішохідна зона, обмежена тротуаром, місць для паркування там немає. Тому водій Matiza просто кинув його на вузькій пішохідній доріжці, повністю перегородивши  прохід.  Обійти машину можна було тільки пройшовши по газону збоку - по траві та бруду. 





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися