У Харкові сталася серйозна пожежа: людей витягали з палаючої будівлі (ФОТО)

У Харкові майже 2 години гасили пожежу

У Харкові 12 червня пожежа повністю знищила квартиру у п'ятиповерховому будинку на пр. Тракторобудівників, 83г. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 21:45. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Харківській області.

На місце події приїхало 20 рятувальників і штаб пожежогасіння ГУ ДСНС: три відділення на автоцистернах та одне - на автодрабині.

Зазначається, що у квартирі горіли комп'ютер, меблі та домашні речі. Пожежа охопила балкон другого поверху і частково перекинулася на третій. При цьому від високої температури на четвертому поверсі лопнуло скло балкона.

Дим охопив всю будівлю, тому на місце приїхали три ланки газодимозахисної служби. Рятувальники вивели на свіже повітря дев'ять осіб. З вогню вони врятували трьох.

О 22:17 пожежу вже локалізували, а о 23:57 - повністю ліквідували. Наразі спеціалісти встановлюють причину займання та завдані збитки.

Нагадаємо, у Харкові в районі Нові будинки неадекватний 16-річний хлопець на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами, оскільки він систематично бив їх. Після того, як цей випадок шокував безліч українців, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що цю "мразоту" тепер судитимуть.

Найбільше людей вразило те, що за дівчину ніхто не заступився: "З нападником все зрозуміло, але байдужі, мовчазні, покірні свідки - це ще гірше", "Це, безумовно, мразота! Але я не можу зрозуміти бездіяльності осіб, які сидять поруч", "Він то, безумовно, мерзотник. А хто ті, що сидять і не ворушаться, спокійно спостерігають нога за ногу? Ось вони реально монстри. Байдужість страшніша агресії".




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися