У Харкові хлопець впав з канатної дороги: друзі розповіли свою версію

Версія друзів не сходиться з даними поліції

У Харкові друзі 17-річного хлопця, який випав з кабіни на канатній дорозі, розповіли, що сталося. Їх опис ситуації опублікували в пресслужбі ГУ Нацполіціі Харківської області.

Друзі заявили, що хлопець нібито хотів сфотографувати, але не втримався та випав з кабіни. При цьому на камерах відеоспостереження хлопець хотів вистрибнути з кабіни, але не на дорогу. Він навіть скинув рюкзак свого товариша.

Нагадаємо, зараз хлопець знаходиться у важкому стані. Його підключили до апарату штучної вентиляції легенів. У потерпілого - множинні переломи. Крім того, через тяжкості травм хлопцеві поки не можна зробити томографію.

За словами директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в Харківській області Віктора Забашти, у молодої людини відкрита черепно-мозкова травма, перелом стегна і плеча, а також хмільне сп'яніння. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові в районі Нові будинки неадекватний 16-річний хлопець на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Після цього інші підлітки поставили неадеквата на коліна і змусили просити вибачення перед дівчатами, оскільки він систематично бив їх.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися