У Харкові чоловік напав з палицею на продавщицю та зупинив рух поїздів

Правоохоронці затримали бешкетника

У Харкові на залізничному вокзалі "Левада" 3. липня чоловік влаштував бешкет. Про це розповіли в ГУ Нацполіції Харківської області та додали, що повідомлення вони отримали о 5 годині ранку.

За даними правоохоронців, чоловік спочатку посварився з продавчинею в торговому павільйоні, вдарив її палицею по руках та втік. Після цього зловмисник заліз на дах залізничної платформи та почав кричати. Через це частина залізниці перекрили на три години.

Поліцейські затримали бешкетника. Ним виявився 30-річний чоловік, якого вже кілька разів судили за крадіжки. Тільки недавно його умовно-достроково випустили з в'язниці. Інформацію зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень відділу. Слідство триває.

9c2MO24C9MtuIxftJNiexHQnG.jpeg

Останні новини:

В аеропорту "Харків" затримали громадянина Туреччини, який намагався провезти в Україну незадекларовані ювелірні вироби з діамантами та смарагдами. У багажі у зловмисника знайшли прикрас на 163 тисячі гривень: золоті кільця, браслети, ланцюжки з діамантами, понад 20 діамантів (10 грамів загальна вага) і смарагди (загальна вага - 5 грамів).

У Харківській області 2 липня через нового штаму COVID-19 "Дельта" ввели нові правила перетину кордону. Посилений контроль стосуватиметься людей, які прищеплюють в Україну з Індії, Великобританії, Ірландії, Росії чи Португалії.

На дорогах Харкова планується встановити 11 нових камер фото та відеофіксації. За його словами, дві з 11 стаціонарних камер вже розміщені на проспектах міста - проспектах Науки та Московському. Їх вже протестували, і вони готові до початку роботи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися