Під Харковом вогнеборці врятували житловий будинок

Вогонь, який спалахнув в літній кухні, міг будь якої миті перекинутися на оселю

Сьогодні вранці, 5 березня, під Харковом вогнеборці врятували приватний житловий будинок. Про це  "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 04:15 ранку. Горла літня кухня в одному з приватних домоволодінь у Прудянці Дергачівського району.

На момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала близько 25 квадратних метрів. Вогонь будь якої миті міг перекинутись на житловий будинок та інші господарчі будівлі, що розміщені поруч.

picture

О 05:15 пожежу локалізували, а о 07:26 повністю ліквідували. Співробітникам ДСНС вдалося запобігти розповсюдженню полум’я та врятувати від вогню житловий будинок. 

Наразі у ДСНС встановлюють причину пожежі.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Немишлянському районі Харкова через пожежу евакуювали жителів одного з будинків на Балканській. Горіла квартира на третьому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загорілися домашні речі на балконі і в кімнаті. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 10 мешканців будинку з верхніх поверхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися