У Харкові дівчина впала з катамарана та пропала: «Чому ми повинні були за нею стежити?»

У Харкові розшукують дівчину, яка впала з катамарана

У Харкові правоохоронці продовжують шукати молоду дівчину Вікторію, яка пропала на Вяловському водосховищі. Відзначається, що вона впала з катамарана і більше її ніхто не бачив. Люди, з якими дівчина відпочивала, різко висловилися з цього приводу, передає Telegram-канал "Труха".


"Хотілося б відповісти, для всіх, хто вважає себе слідчим і таким розумним в місті Харкові з приводу ситуації зі зникненням дівчинки. Ми відзначали день народження, вибачте, звичайно, але все були дорослі люди. І чому тепер пишуть, що ми повинні були за нею стежити?? Коли ми бачили цю людину вперше. Кожен у відповіді сам за себе", - розповіли люди, що відпочивали з дівчиною.

Lce2_YyajQWzKatChv21ewqfM.jpg

Інші потопельники Харківської області:

У селі Гути Богодухівського району дівчинка 2014 року народження потонула в воді технічної водойми цукрозаводу. Семирічна дівчинка гуляла з друзями без дорослих біля водойми. У якийсь момент вона посковзнулася і впала в воду.

У Харкові 15 липня в Журавлівському гідропарку втопився чоловік. Відзначається, що медики намагалися відкачати чоловіка, однак нічого не вийшло. Зараз експерти встановлюють особу загиблого.

У Харківській області 15 липня потонув 17-річний підліток. Тіло хлопчика дістали з річки Вовча в Вовчанську. Тільки з початку тижня на Харківщині потонули чотири людини.

У Харкові 10 липня рятувальники дістали з Петренківського озера тіло 16-річного хлопця. Хлопець приїхав на озеро з мамою і другом. Молоді люди вирішили відплисти на 50 метрів від берега (середина озера). Пропливши шлях, молодий чоловік почав тонути. З води його тіло дістали 11 липня о 09:50.

У Харкові на Журавлівці потонула 15-річна дівчина. Вона відпочивала на річці з друзями. Всі спілкувалися і не помітили пропажу своєї подруги. Люди відразу ж кинулися шукати її в воді, але каламутне дно ускладнило процес.

Коли дівчинку дістали, вона вже не дихала. Бригада швидкої допомоги намагалася відкачати її, але все було марно. Про це розповіли очевидці в соцмережах, а після підтвердив директор Харківського обласного центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.




sfsfsfsdfs

24 липня 2021, 09:36

https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-gam-liv-jp-tv02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-gam-liv-jp-tv04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-oly-v-jp-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3M-Open-v-Golf-live-us2.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3m-v-g-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-3m-v-g-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-b-v-f02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-b-v-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-b-v-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-weightlifting-v-oly-live-us01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-boxing-v-oly-liv-tok-us1.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-boxing-v-oly-liv-tok-us2.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-boxing-v-oly-liv-tok-us3.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-g-v-f2.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-g-v-f4.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f01.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f03.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-w-v-o-f04.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-weightlifting-v-oly-live-us02.html https://scanning.datalogic.com/uxe/video-weightlifting-v-oly-live-us04.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3M-Open-v-Golf-live-us04.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3M-Open-v-Golf-live-us06.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3m-v-g-f01.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-3m-v-g-f02.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-b-v-f01.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-boxing-v-oly-liv-tok-us4.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-weightlifting-v-oly-live-us03.html https://gpshoresmi.gov/sux/video-weightlifting-v-oly-live-us06.html https://scanning.datalogic.com/pix/video-tokyo-v-olympic-liv-games-jp02.html https://scanning.datalogic.com/pix/video-tokyo-v-olympic-liv-games-jp04.html https://scanning.datalogic.com/pix/video-tokyo-v-olympic-liv-games-jp101.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися