В одному зі спальних районів Харкова вилучили 300 літрів "паленого" алкоголю

На Салтівці продавали алкоголь без ліцензії

У Київському районі Харкова перевірили десять закладів, які торгують алкогольними напоями. Про це розповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

В "головкомі" розповіли, що з десяти перевірених у двох закладах правоохоронці виявили факти продажу алкоголю без ліцензії або марок акцизного збору.

Так, під час огляду одного з павільйонів на вулиці Героїв Праці працівники поліції вилучили близько 300 літрів алкоголю без марок акцизного збору, а в одному з кафе поблизу станції метро "Героїв Праці" вилучили близько 70 літрів алкоголю, на продаж якого була відсутня ліцензія.

Правоохоронці також виявили й інші порушення правил торгівлі - підприємці не облаштували куточок покупця.

За порушення правил торгівлі алкогольними напоями складено протоколи по 1 ч. ч. і 2 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Порушникам загрожує штраф з конфіскацією предметів торгівлі та виручки.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що сьогодні, 5 березня, в центрі Харкова працюють інспектори по парковці, які залишають штрафні квитанції під двірниками машин, які припарковані з порушенням правил.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися