У Харківській області затримали «чорних» лісорубів (ФОТО)

У Харківській області власник УАЗу організував угруповання "чорних" лісорубів

У Харківській області біля села Тавежня чоловік разом з трьома "колегами" незаконно рубав ліс. Про це розповів керівник окружної прокуратури Дмитро Нестеров.

Всього зловмисники завдали регіону 40 тисяч гривень збитків. Всіх лісорубів затримали в порядку ст. 208 КПК України. Зараз у прокуратурі готують клопотання про обрання запобіжного заходу затриманим і арешт вилученого майна (бензопили та автомобіль "УАЗ").

Вирубка лісу в Харківській області:

У Харківській області повідомили про підозру трьом працівникам Бабаєвського лісництва держпідприємства Жовтневе лісове господарство. Зазначається, що майстри лісу окремо один від одного практично не охороняли дерева. Через їх бездіяльність невстановлені зловмисники вирубали дерев у різних частинах лісу приблизно на 1 млн 100 тис. грн.

Інспектори Харківщини поїхали з позаплановою перевіркою в ДП "Зміївське лісове господарство", проте їх ніхто не пустив. Варто зазначити, що вказане господарство вже не перший рік веде себе підозріло. Жителі скаржаться на незаконну вирубку лісу, прикриту санітарною чистою.

Під Харковом двоє чоловіків об'єдналися і нарубали лісу на 750 тисяч гривень. Разом вони рубали ліс на території Вовчанської міської об'єднаної територіальної громади.

У Харківській області 2 квітня близько 13:40 поліція Богодухівського районного відділу зупинила поблизу села Олександрівка автомобіль ЗІЛ-130, завантажений деревиною. У жителів не було жодних дозвільних документів на дерево. Правоохоронці встановили місце вирубки, де виявили два легковики ВАЗ і п'ятьох чоловіків віком від 30 до 45 років.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися