У Харківській області легковик зіткнувся з вантажівкою: люди загинули (ФОТО)

На Харківщині в ДТП загинули дві людини

У Куп'янську на площі Стадіонній 4 серпня в ДТП загинули дві людини. Подробиці розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Повідомлення про подію рятувальники отримали о 19:40. Легковик ВАЗ 2101 зіткнувся з вантажівкою MAN. Водій ВАЗ загинув відразу ж, а його пасажир помер трохи пізніше від отриманих травм уже в лікарні.

Водія затиснуло уламками конструкцій понівеченого авто. Тіло діставали співробітники поліції та рятувальники.

Інші ДТП:

  У Харкові на проспекті Гагаріна у дворі будинку № 41/2 велике дерево впало прямо на дах автомобіля "Мерседес". За словами жителів, в пригоді ніхто не постраждав.

У Харківській області, а саме в смт Високий, автомобіль ВАЗ чарівним чином вилетів в кювет і впав в озеро. Все сталося вночі 31 липня. За словами місцевих, чоловік випив і вирішив покататися. На жаль, він не впорався з керуванням і злетів з дороги. З автомобіля він вибрався самостійно.

У Балаклії (селище Савинці на вулиці Комунальна) о 19:00 сильний вітер повалив дерева на Савинське шосе. Вони впали прямо на проїжджу частину. У селі Милівка на вулиці Миру вітер закинув дерево на дах житлового будинку. На щастя, ніхто не постраждав. Все сталося о 19:47. Рятувальники в обох випадках просто розпиляли дерева і прибрали їх.

У Лозівському районі Харківської області 31 липня 39-річний мотоцикліст отримав важкі травми в ДТП. До нього на допомогу приїхали медики швидкої допомоги. Лікарі зазначають, що у чоловіка була клінічна смерть. На щастя, фахівці змогли допомогти йому і відновили роботу серця. У важкому стані мотоцикліста доставили в лікарню. Медики додали, що на момент ДТП чоловік був п'яний.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися