Двоє посадовців Харківської облпрокуратури не пройшли переатестацію, - ЗМІ

Керівники не пройшли атестацію в ГПУ

Сьогодні, 6 березня, стало відомо, що з тестуванням не впоралися керівники двох структурних підрозділів прокуратури Харківської області. Про це повідомляє видання "Восточний дозор".

Посилаючись на один з харківських Telegram-каналів, журналісти пишуть, що атестацію не пройшли начальник управління з нагляду за кримінальними справами прокуратури Харківської області Ігор Чуб і начальник відділу по нагляду за органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Нвер Антонян.

"Начальник Управління по нагляду за кримінальними справами Ігор Чуб не пройшов атестацію в ГПУ. Вчора не впорався з тестуванням на логіку. Всім відомо, що Чуб найближчий чоловік до прокурора області. Така ж ситуація і з начальником відділу орг.злочинності обласної прокуратури Антоняном. Тести не пройдені", - йдеться в повідомленні "Слобожанського Ліфтера".


 Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в ЗМІ з'явилася інформація про те, що заступник головного прокурора області Сергій Шевцов нібито не здав тестування на загальні здібності та навички, повідомляє "Вечірній Харків". Однак сам Сергій Шевцов спростував цю інформацію, тому що зараз продовжує проходити тестування, необхідне для переатестації



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися