Харків'ян попередили про шахрайство в інтернеті

До такої схеми обману можуть бути причетні ув'язнені

В активних Telegram-каналах стали орудувати шахраї. Зловмисники заявляють, що недорого або ж безплатно готові віддати хороші речі, а потім просять передоплату за відправку або символічну суму. Про це розповіли в Telegram-каналі "Харків Life".

Зазначається, що подібні повідомлення стали помічати в коментарях під публікаціями у популярних Telegram-каналах. Зокрема, шахраї "віддають даром" велосипеди, телевізори, інструменти та інші речі. При цьому аферисти стверджують, що все працює справно.

Автори поста зазначають, що до такої схеми обману можуть бути причетні ув'язнені.

"По факту це чергові кримінальники каламутять бізнес, не сходячи з нар ... Не ведіться ...", - зазначили у "Харків Life".

Нагадаємо, що раніше харків'ян попередили про небезпечні солодощі. У супермаркетах Харкова виявили небезпечні пончики французького виробництва. За даними Головного управління Держпродспоживслужби в області, в одній із харчових добавок (камедь ріжкового дерева) в складі солодощів перевищені показники по оксиду етилену. Виробник партії - Vandemoortele, France, одержувач в Україні - ТОВ "Сільпо - ФУД".

Раніше "Коментарі" писали, що стало відомо про небезпечні плоди, які завезли в Харківську область. Харків'яни висловлюють побоювання, що кавуни, які зараз продають в місті, можуть бути "напхані нітратами". І ціна на плоди не радує жителів Харкова. Мешканка міста на ім'я Вікторія вирішила перевірити рівень нітратів у придбаному кавуні. Виявилося 930 мг/кг за норми в 60 мг/кг. З динями подібна ситуація: 860 мг/кг нітратів за норми в 90 мг / кг.



Жора

12 серпня 2021, 21:11

Это обычно пишут "опущенные"а просят их об этом те которые себя считают "авторитетами"это пока.Пока до беспредельной хаты живут.А потом рано или поздно и их черед тоже дойдет дарить велосипеды и вещи за бесплатно.

Валерий

12 серпня 2021, 17:38

Почему нитратами занимаются случайные граждане, а не те кто за это получает зарплаты. Пора уже и меры принимать. Сколько можно об этом говорить?

Вадим

12 серпня 2021, 10:33

Мне кажется этой схеме уже прям годы и годы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися