Знущався над матір'ю: у Харківській області суд відправив чоловіка за ґрати

Чоловік вчинив злочин у період іспитового строку

На Харківщині суд кинув за ґрати тирана, який знущався над матір'ю. Про це розповіли у відділі комунікацій Ізюмського міськрайонного суду Харківської області.

За даними відомства, раніше судимого чоловіка 1981 року народження, жителя міста Ізюм кілька разів притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Однак 15 і 17 січня він знову скоїв психологічне насильство у ставленні до своєї матері.

Потерпіла повідомила, що син постійно з нею свариться, веде себе неадекватно, знаходиться в стані алкогольного сп'яніння, погрожує фізичною розправою, виражається в її адресу нецензурною лайкою, забирає гроші, закриває її в хаті, щоб вона не могла піти за допомогою, відбирає мобільний телефон. Після сварок вона деякий час була в лікарні.

Допитаний визнав провину і вказав, що виражався нецензурною лайкою в адресу матері, проте не знав, що це є підставою для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Аналізуючи зібрані докази та враховуючи, що чоловік вчинив злочин у період іспитового строку, суд призначив йому покарання у вигляді одного року позбавлення волі. Приєднавши до нового покарання частину невідбутого за попереднім вироком, суд визначив остаточне покарання – два роки і шість місяців позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові затримали вбивць дівчини, понівечене тіло яко] знайшли в колекторі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися