У Харкові прямо на парковці горіли Infiniti та Land Cruiser (ВІДЕО)

На Салтівці пожежа знищила два автомобілі

У Харкові на вул. Валентинівській 9 вересня прямо на стоянці загорівся двигун автомобіля Infiniti Q50. Про це розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місці події працювало відділення 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Коли пожежники прибули, полум'я вже перекинулося на припаркований поруч автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. О 4:00 пожежу локалізували, а о 4:35 повністю ліквідували. Полум'я охопило близько 3 кв.м. Зараз фахівці з'ясовують всі подробиці.


Останні новини Харкова:

⬤ У Харківській області 9 вересня коронавірус виявили всього у 302 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 153 785 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3729 хворих. Одужали від коронавірусу вже 146 837 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 3219 пацієнтів.

  Через кілька місяців у Харкові запланований виступ скандального співака з Російської Федерації Моргенштерна. Анонс концерту з'явився на афішах міста та профільних сайтах з продажу квитків. Алішер Валєєв виступатиме у Харкові 15 листопада 2021 року. Концерт проходитиме у Палаці Спорту. Вартість квитків варіюватиметься від 450 до 2590 гривень.

⬤ У Харкові активно процвітає схема із забудови земельних ділянок хмарочосами із порушенням усіх будівельних норм. Бренд, під яким зводять багатоповерхівки, належить Туреччині - Turkish Development. Щоправда, відношення до самого будівництва компанія майже не має. Офіційно вона займається лише реконструкцією квартир спільно з українським ТОВ-забудовником у рамках того, що надає дозвіл на використання назви свого бренду під час продажу "реконструйованих" квартир.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися