У Харкові продовжують горіти автомобілі (ФОТО)

Пожежники ліквідували вогонь в Шевченківському районі

У Харкові 10 вересня о 3:42 рятувальники отримали повідомлення про палаючий автомобіль "Honda Accord" на вул. Клочківській, 101ж. Про це розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

На місці працювало чергове відділення служби порятунку на автоцистерні. Коли рятувальники прибули на місце, у "Хонди" горів моторний відсік. Також полум'я частково перекинулося на салон автомобіля "Honda Accord". Всього пожежа охопила площу близько 1,5 м кв. Уже о 3:49 пожежу локалізували, а о 04:23 повністю ліквідували. Зараз фахівці з'ясовують причину загоряння.

0bNW40jOSoGLk2r0fNiwiVa6V.jpeg

Нагадаємо, У Харкові на вул. Валентинівській 9 вересня прямо на стоянці загорівся двигун автомобіля Infiniti Q50. На місці події працювало відділення 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Коли пожежники прибули, полум'я вже перекинулося на припаркований поруч автомобіль Toyota Land Cruiser Prado. О 4:00 пожежу локалізували, а о 4:35 повністю ліквідували. Полум'я охопило близько 3 кв.м. Зараз фахівці з'ясовують всі подробиці.

Останні новини Харкова:

⬤ У Харківській області 9 вересня коронавірус виявили всього у 302 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 153 785 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3729 хворих. Одужали від коронавірусу вже 146 837 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 3219 пацієнтів.

  Через кілька місяців у Харкові запланований виступ скандального співака з Російської Федерації Моргенштерна. Анонс концерту з'явився на афішах міста та профільних сайтах з продажу квитків. Алішер Валєєв виступатиме у Харкові 15 листопада 2021 року. Концерт проходитиме у Палаці Спорту. Вартість квитків варіюватиметься від 450 до 2590 гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися