В Харкові через пожежу евакуювали мешканців 9-поверхівки

Загорілося сміття, яке господар квартири зносив додому

У неділю, 9 березня, в Харкові загорілася квартира у житловому будинку на вулиці Селянській. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 17:55.  Горіла квартира на 7 поверсі будинку. Пожежа сталася в одній з кімнат та на балконі. Горіло сміття.

picture

На місце події прибули 2 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах, 1 відділення на автодрабині та автомобіль газодимозахисної служби.

Через сильне задимлення на верхніх поверхах будинку, рятувальники евакуювали мешканців. У супроводі співробітників ДСНС з небезпечної зони вивели 35 людей, в тому числі 6 дітей.

Площа пожежі склала 6 квадратних метрів. О 18:33 її локалізували, а о 20:16 повністю ліквідували. Наразі у ДСНС встановлюють причину її виникнення.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Немишлянському районі Харкова через пожежу евакуювали жителів усього будинку. Загорілося на третьому поверсі 5-поверхової будівлі. Горіли домашні речі на балконі і в кімнаті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися