У харківському метро машиніст побив п'яного і нахабного чоловіка (ВІДЕО)

У Харкові машиніст поїзда побився з пасажиром

У Харкові на Холодногірсько-заводській лінії метрополітену машиніст побився з пасажиром. Відповідне відео люди опублікували в соцмережах.

За словами очевидців, чоловік прямо в метро розпивав пиво і чіплявся до інших пасажирів. Потім він розлютився і вдарив по дзеркалу прибулого поїзда. Пасажири не хотіли підходити до чоловіка, а машиніста він явно розізлив. Працівник з такою швидкістю бив пасажира, що той не зміг навіть оговтатися й дати відсіч.

П'яного бунтаря забрали правоохоронці. Зараз у метро проводиться службова перевірка. Машиніста на час розгляду відсторонили від роботи.

Конфлікти в Харкові:

У сквері на площі Поезії підлітки регулярно влаштовують "відпочинок" біля фонтану перед будівлею банку. Цього разу молодь після 10 вечора влаштувала масову бійку "стіна на стіну". Очевидці стверджують, що під час заворушень повз сквер проїхав екіпаж патрульної поліції, пригальмував і поїхав, навіть не спробувавши втрутитися. Бійка була серйозною: підлітки налітали один на одного по кілька осіб та добивали лежачих. Зараз площу Поезії регулярно патрулюють поліціянти.

У центрі Харкова в закладі на вул. Ярослава Мудрого, 34 бариста не захотів обслуговувати відвідувачів українською мовою. Незадоволені люди взяли телефон і зняли чоловіка на камеру. За словами чоловіка, він не розуміє українську мову і може спілкуватися з відвідувачами хіба що на одеському суржику. При цьому самі відвідувачі посміялися з баристи, але все одно зняли його. Камера зафільмувала молодика, і він відразу ж відійшов від стійки.



Вік.

16 жовтня 2021, 14:31

Мабуть посадять машиніста, бо підмінив поліцаїв, які в той час займались проституцією.

гость

16 жовтня 2021, 12:36

Машинист мужик отважный, мастер спорта по борьбе

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися