Погрожував лікарю самурайським мечем: чоловік отримав п'ять років в'язниці

Фігурант не визнав своєї провини і заявив, що матеріали справи були сфальсифіковані

Зміївський районний суд Харківської області виніс вирок чоловікові, який погрожував лікарю самурайським мечем. Про це свідчить документ, опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, інцидент стався в амбулаторії села Височинівка 27 серпня минулого року. Уродженець РФ прийшов до медиків, щоб виміряти тиск. Сімейний лікар зробила 59-річному пацієнту зауваження за принесений з собою меч. У відповідь фігурант почав погрожувати персоналу та пацієнтам, а потім дістав вакідзасі із ножен і заявив, що не понесе відповідальності за будь-які вчинки. У той же день стрибуна затримала поліція.

У ході розгляду раніше судимий чоловік не визнав своєї провини. Він стверджував, що матеріали справи були сфальсифіковані, а вилучена зброя йому не належить. Втім, підсудного впізнали медсестра та інші свідки.

За хуліганство та незаконне зберігання зброї фігуранта засудили до п'яти років позбавлення волі. На даний момент рішення не набуло чинності і може бути оскаржено в апеляції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що правоохоронці впіймали злодіїв, які викрали у 24-річної харків'янки інвалідну коляску.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися