У Харкові активісти наділи маску на пам'ятник Григорію Сковороді

Раніше активісти закликали громадян не нагнітати паніку навколо коронавірусу

У Харкові активісти провели акцію "До коронавірусу з мудрістю" і наділи маску на пам'ятник Григорію Сковороді. Відеозапис заходу опублікували в міському Telegram-каналі "Веха".

За словами учасників флешмобу, акція пройшла сьогодні, 12 березня. Таким чином вони відреагували на карантин по коронавірусу, який 11 березня ввів Кабмін своєю постановою. Біля пам'ятника також пройшов майстер-клас з виготовлення масок.

Раніше організатори акції звернулися до харків'ян з проханням не нагнітати паніку навколо COVID-19. "Закликаємо громадян бути пильними, виконувати всі рекомендації ВООЗ, але при цьому не нагнітати ситуацію навколо коронавіруса", - заявили активісти.

Крім того, громадські діячі вимагали від влади не використовувати карантин у політичних цілях. У рамках флешмобу, присвяченого захисту від смертельно небезпечного захворювання, активісти закріпили маску на пам'ятнику українському філософу.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що через карантин, який оголошений в Україні з 12 березня для профілактики кронавірусу, харків'яни почали запасатися продуктами харчування.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися