Змінна хмарність: яку погоду очікувати харків'янам 13 березня

На протязі усього дня погода у Харкові буде похмурою

Завтра, 13 березня, в Харкові та області очікується мінлива хмарність, по місту та місцями по області невеликий короткочасний дощ. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде південно - західний, 7 - 12 м / с, по місту та в північній половині області пориви 15 - 20 м / с. Температура вночі 4 - 9 ° тепла, вдень 11 - 16 °. По місту: температура повітря вночі 6 - 8 ° тепла, вдень 12 - 14 °.

За даними порталу "Синоптик", у п'ятницю, 13 березня, протягом усього дня погода у Харкові буде похмурою. Ранковий дощ у другій половині дня повинен ослабнути, але до вечора може знову набрати силу.

picture

Народний прогноз погоди

У цей день вшановується пам'ять преподобного Василя, сповідника. У народі помічено, що цей день завжди буває теплим, щоправда може трапиться і дощ, але це хороша прикмета: на багатому врожаю і гарного літа. Наші пращури спостерігали, як тануть круги навколо дерева, по цьому судили про весняну погоду: "круті краї, крута і весна буде, пологі — весна буде протяжливою". 13 березня вважається астрономічним рубежем зими і літа.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові через загрозу поширення коронавіруса перенесли міжнародний марафон.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися