На Харківщині стріляли по комунальниках

На Харківщині стріляли у співробітників обленерго

У селі Рокитне 10 листопада стріляли по працівниках АТ "Харківобленерго". Про це розповіли у пресслужбі самої компанії.

Наголошується, що комунальники приїхали на вул. Загребля, щоб вимкнути електроустановки чоловіка, який під'єднався самостійно. Мешканцю це явно не сподобалося, тому він узяв до рук, за попередніми даними, пневматичну зброю та почав стріляти у працівників. Одному з чоловіків куля влучила у руку.

Комунальники викликали на місце поліцію. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Нападника притягнуть до відповідальності. В обленерго попросили мешканців не перешкоджати роботі спеціалістів.

Інші новини:

Через посадові особи акціонерного товариства "Харківобленерго" посадовці приватних підприємств Дергачівського району Харківської області та Харкова організували корупційну схему. Зазначається, що посадовці "Харківобленерго" налаштовували прилади обліку електричної енергії таким чином, що враховувалося лише 30% від фактичного обсягу споживання.

АТ "Харківобленерго" підписало договір на постачання вакуумних вимикачів за 69,22 млн грн. Зазначається, що "Харківобленерго" домовилося з ТОВ “Компані Плазма”, засновником якої є Леонід Котенко. А компанії ТОВ "Еліз" і ТОВ "Неоелектро" замовник взагалі не допустив до торгів і обґрунтував це ненаданням компаніями довідок про рахунки з банків, а також зразків продукції. Тепер компанія “Компані Плазма” має поставити "Харківобленерго" 257 вакуумних вимикачів різних типів. При цьому постачатимуть вимикачі за тендерними цінами, які у 1,4-2,8 раза вищі, ніж у відхиленого виробника ТОВ “Електра”.



Константин

12 листопада 2021, 10:04

Газовиков ещё кто бы расстрелял было вообще круто

Константин

12 листопада 2021, 10:00

Так и надо комунальщикам

Хз

11 листопада 2021, 17:10

Хоть ктото нашелся

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися