У харківському метро помер чоловік: що сталося

Чоловіка винесли на платформу станції "Академіка Барабашова" та викликали швидку допомогу

На станції метрополітену "Академіка Барабашова" у Харкові раптово помер чоловік. Пасажиру стало погано у вагоні метро, після чого його спробували реанімувати. Про це повідомили очевидці у Telegram-каналі ХС, передає Newsroom.

"Його витягли на платформу та намагалися відкачати, але, на жаль, безрезультатно", - повідомили свідки.

У пресцентрі метрополітену міста підтвердили інформацію про трагедію. Сьогодні о 09:53 одному з пасажирів погано стало у вагоні поїзда. Чоловіка винесли на платформу станції "Академіка Барабашова" та викликали швидку допомогу. Однак медики, які прибули, лише констатували смерть. У підземці чекали на спецтранспорт, щоб вивезти тіло.

picture

Нагадаємо, що у харківському метро стався рідкісний акт вандалізму. У харківському метро 14 листопада близько 18 години на Холодногірсько-Заводській лінії метро невідомі розбили скло у вагоні поїзда. Відповідні фотографії люди публікують у соцмережах. Зазначається, що про інцидент пасажири повідомили машиніста. З поїзда одразу ж висадили всіх пасажирів, щоби вирушити в депо. На місці події працювала поліція.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що на одній зі станцій харківського метро вже вдруге за рік небайдужий харків'янин змінює батарейки в годиннику, який висить у вестибюлі. За цей рік чоловік уже вдруге вирішив замінити елемент живлення годинника. Вперше він влаштував таку акцію у лютому. За його словами, минулого разу в коментарях користувачі написали, що батарейку він поставив неякісну, тому цього разу харків'янин приніс дорогу та потужну та встановив її у годинник.



Анонмимус

17 листопада 2021, 19:54

В харьковском метро умер мужчина: что произошло Ну и что же произошло? Кликбейтим, да? Хорошо что у меня включен адблок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися