У Харківській області загинуло немовля: подробиці трагедії

Пригода набула розголосу за чотири дні

У Харківській області в Лозівському районі сталася трагедія - внаслідок нещасного випадку загинула двомісячна дитина. За даними ЗМІ, немовля вдарилося об підлокітник дивана, передає 24 канал.

Журналісти повідомляють, що ця подія набула розголосу через чотири дні - дитина померла ще 19 листопада. З повідомленням про трагічний випадок до поліції звернулася мати немовля.

За даними видання mykharkov.info , 31-річна жінка розповіла, що дитина народилася у передбачений термін і розвивалася нормально. Однак напередодні малюк нібито під час перевертання вдарився головою об підлокітник дивану. За словами матері, після цього вона ще кілька разів годувала сина, а наступного ранку виявила немовля без ознак життя.

Батько загиблого малюка 18 листопада приблизно о 15 годині вирушив до іншого міста. Там він мав залишитися з ночівлею, щоб уранці пройти медичну комісію для працевлаштування. Однак згодом йому зателефонувала дружина та повідомила трагічну звістку.

Поліцейські провели огляд місця події. Для встановлення причини смерті тіло померлого було направлено до моргу. За попередніми висновками експертів, причиною смерті хлопчика стала хвороба.

Слідчим відділенням дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч.2 ст.115  Кримінального кодексу України з позначкою "природна смерть". Тривають додаткові дослідження.

У поліції також повідомили, що у сім'ї виховується ще двоє неповнолітніх дочок - 13 та 9 років. Крім того, наголошується, що сімейство не стояло на обліку соціальних служб.

Раніше "Коментарі" писали, що на станції метрополітену "Академіка Барабашова" у Харкові раптово помер чоловік. Пасажиру стало погано у вагоні метро, після чого його спробували реанімувати.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися