Місто прокляте: У Харкові сталася масштабна ДТП з величезною кількістю смертей (ВІДЕО)

На окружній у ДТП загинула бабуся з онукою.

У Харкові 25 листопада в районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталася масштабна ДТП із фурою та кількома легковиками. Про це розповіли у пресслужбі поліції Харківської області.


Зазначається, що легковик Chevrolet Nubira рухався з боку Вовчанська до Харкова, а фура з напівпричепом MAN їхала окружною з боку Затишшя. Легковий автомобіль перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора, а фура рухалася червоним. Сталося зіткнення.

Фура перекинулася на зустрічну смугу і придавила автомобіль таксі Renault Logan. Крім цього, у вантажівки відірвався причіп, який врізався в автомобіль Suzuki.

У ДТП загинув водій таксі разом із пасажирами: жінка 49 років з онукою 2018 року народження. Також постраждали ще п'ятеро людей: водії автомобілів Chevrolet та Suzuki та пасажири легковиків. Усіх постраждалих госпіталізували.

Сама вантажівка перевозила відходи соняшника. За кермом був 41-річний чоловік, якого вже затримали. Тепер його перевірять на наркотики та алкоголь. Водієві загрожує від 5 до 10 років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

"Місто прокляте. Господи. Що ж робити. Салтівське шосе. Близько 19.30. Фура перевозила щебінь перекинулася (на кшталт від зіткнення з продуктовою фурою) і розчавила таксі. Водія та бабусю з дитиною рятувальники намагаються витягти з роздавленої фурою машиною таксі. Точніше намагаються дістати тіла. Пекельне пекло", - прокоментував ситуацію бізнесмен з Харкова Юрій Сапронов.

Нагадаємо, за словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, кількість дорожньо-транспортних пригод у місті пов'язана з якістю доріг. Місто називає їх добрими. Такою думкою Терехов поділився під час виїзного засідання правоохоронного парламентського комітету.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися