У Харкові зловмисник викрав машину з парковки супермаркету і потрапив на ній у ДТП. Фото

У Харкові нетверезий молодик викрав автомобіль та потрапив на ньому у дорожньо-транспортну пригоду

У Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який угнав автомобіль з парковки одного із супермаркетів, а потім потрапив у ДТП. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Подія трапилася у п’ятницю, 24 січня. 23-річний чоловік напідпитку побачив на вулиці вітчизняний легковик та вирішив покататися. Він сів у машину та поїхав. 

На одному з перехресть викрадач проігнорував забороняючий сигнал світлофору і проїхав на червоне світло. Це помітили поліцейські. Правоохоронці розпочали переслідування. Викрадач намагався втекти. Та, не впоравшись з керуванням, нетверезий водій наїхав на перешкоду. Зрозумівши, що далі їхати ніяк, він вибрався з машини та дав дьору. Однак поліція наздогнала зловмисника та затримала.  

picture

Тепер чоловіку загрожує до 5 років тюрми. У поліції йому повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 1 ст. 289 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові на Полтавському шляху сталася смертельна ДТП. Зіткнулися два легкових автомобіля, один з водіїв загинув. Рятувальники витягали його тіло з уламків машини за допомогою спеціальних інструментів. Другого водія швидка шпиталізувала до лікарні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися