Що відомо про водія фури, який під наркотиками убив трьох людей

У Харкові водія вантажівки присудили до 60-ти діб у СІЗО

У Харкові 25 листопада в районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталася масштабна та смертельна ДТП. Винуватцем ДТП став водій вантажівки MAN, який під наркотиками сів за кермо. Чоловіку було присуджено 60 діб обмеження волі без права застави. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 27 листопада, у Київському районному суді Харкова, передає "Громадське".

Стало відомо, що підозрюваного звуть Мірошниченко Ігор Петрович. Чоловік живе у Запоріжжі, у нього є дружина та 8-річний син. Свою провину водій уже визнав. Проте, за його словами, наркотики він нібито прийняв за кілька днів до ДТП.

Контекст:

Зазначається, що легковик Chevrolet Nubira рухався з боку Вовчанська до Харкова, а фура з напівпричепом MAN їхала окружною з боку Затишшя. Легковий автомобіль перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора, а фура рухалася червоним. Сталося зіткнення.

Фура перекинулася на зустрічну смугу і придавила автомобіль таксі Renault Logan. Крім цього, у вантажівки відірвався причіп, який врізався в автомобіль Suzuki. У ДТП загинув водій таксі разом із пасажирами: жінка 49 років з онукою 2018 року народження. Також постраждали ще п'ятеро людей: водії автомобілів Chevrolet і Suzuki та пасажири легковиків. Усіх постраждалих госпіталізували.

Нагадаємо, за словами міського голови Харкова Ігоря Терехова, кількість дорожньо-транспортних пригод у місті пов'язана з якістю доріг. Місто називає їх хорошими. Такою думкою Терехов поділився під час виїзного засідання правоохоронного парламентського комітету.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися