Іноземці грабували харків'янок на парковках

Грабіжники встигли зробити близько десяти подібних злочинів

У Харкові затримано двох громадян Грузії віком 39 та 43 роки. Як повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області, жертвами зловмисників, як правило, ставали жінки, які пересувалися на автомобілях преміум класу і відвідували торгові центри. Чоловіки стежили за ними і нападали на парковці. Грабіжники встигли зробити близько десяти подібних злочинів.

Як з'ясувалося, у Харкові зловмисники мешкали у приватному домоволодінні, яке орендували тривалий час. Для переговорів між собою використовували альтернативні види телефонного зв'язку. Під час скоєння злочинів вони пересувалися на автомобілі Audi A6 Avant з номерними знаками іноземної реєстрації.

picture

За фактами скоєних злочинів слідчими порушено кримінальні провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1, ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

У затриманих вилучили речі потерпілих. Поліція просить громадян, які пізнали своє майно повідомити інформацію за телефоном 730-82-19 в Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові іноземці влаштували масову бійку зі стріляниною.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися