У Харкові розгорнулася масштабна бійка з поліцейськими через дівчат

На Журавлівці у бійці постраждали поліціянти

У Харкові у Журавлівському гідропарку 11 грудня побилися дві групи відпочивальників через двох жінок, які щось між собою не поділили. Про це розповіли очевидці у соцмережах.

На місце прибули поліціянти та спробували припинити бійку. Проте один із хлопців, що бився, покликав на допомогу друзів-ультрасів. За словами очевидців, щонайменше 13 чоловіків накинулися на чотирьох поліціянтів. Патрульні змогли викликати підкріплення та на місце прибули 30 екіпажів поліції.

Зазначається, що постраждалих копів з опіками очей від перцевих балончиків і побоями відправили до харківської "невідкладної допомоги". Учасників бійки ловили навколо гідропарку, багатьох із них затримали.

Конфлікти у Харкові:

У Харкові 3 грудня на вулиці Ощепкова п'яний експоліцейський справляв природні потреби просто посеред вулиці. Інший співробітник поліції це помітив і зробив зауваження хулігану, який нецензурно висловлювався на адресу колеги та вдарив його кулаками по голові. Патрульного доправили до лікарні з діагнозом "ЗЧМТ, СГМ, забій м’яких тканин". Зловмисника затримали, виявилося, що його звільнили ще у 2018 році.

У сквері на площі Поезії підлітки регулярно влаштовують "відпочинок" біля фонтану перед будівлею банку. Цього разу молодь після 10 вечора влаштувала масову бійку "стіна на стіну". Очевидці стверджують, що під час заворушень повз скверу проїхав екіпаж патрульної поліції, пригальмував і поїхав, навіть не спробувавши втрутитися. Бійка була серйозною: підлітки налітали один на одного по кілька осіб та добивали лежачих. Зараз площу Поезії регулярно патрулюють поліціянти.

У центрі Харкова у закладі на вул. Ярослава Мудрого, 34 бариста не захотів обслуговувати відвідувачів українською мовою. Незадоволені люди взяли телефон і зняли чоловіка на камеру. За словами чоловіка, він не розуміє української та може спілкуватися з відвідувачами хіба що на одеському суржику. При цьому самі відвідувачі посміялися з баристи, але все одно зняли його. Камера зафільмувала молодика, і він відразу ж відійшов від стійки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися