У Харкові зіткнулися два елітні авто: є постраждалі (ФОТО)

На одній із вулиць Харкова сталося ДТП за участю Mustang та Lexus

У Холодногірському районі Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю дорогих автомобілів Mustang та Lexus. Внаслідок аварії постраждали водії транспортних засобів. Про це повідомляє видання "Новини. Live", посилаючись на інформацію Telegram-каналу "ХС Харків".

Так, за словами джерела, ДТП сталося в ніч проти 14 грудня на вулиці Полтавський Шлях. Від сильного удару автомобілі буквально розлетілися у різні боки. По фото видно, що машини зазнали сильних механічних пошкоджень.

picture

Постраждали в аварії та водії автомобілів Mustang та Lexus. Незабаром до місця пригоди прибули співробітники поліції та бригада швидкої допомоги. Постраждалих госпіталізували з різними травмами.

picture

Причина ДТП наразі встановлюється. У поліції поки що не прокоментували нічну подію. Тим часом у соціальних мережах городяни відзначають, що Lexus рухався головною дорогою, як раптом на дорогу вилетів на швидкості Mustang, водій якого хотів "проскочити", що призвело до ДТП.

picture

Подробиці події встановлюються.

Фото з місця аварії опублікували у Telegram-каналі "ХС Харків".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що з'явилися подробиці резонансної ДТП за участю 16-річного Миколи Харківського. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Daewoo Lanos та Renault Logan. Внаслідок аварії постраждали двоє людей - водії авто. Автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися