Дістали з "того світу": у Харкові медики реанімували повішеного чоловіка (ФОТО)

29-річного харків'янина витягли з петлі та врятували йому життя

У Харкові бригада медиків приїхала на виклик та врятували життя 29-річному чоловікові, який повісився у своїй квартирі. Про це повідомляється на сторінці "Харківського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" у Facebook.

За інформацією джерела, 15 грудня, приблизно об 11:42, на лінію "103" надійшло повідомлення про те, що у своїй квартирі повісився 29-річний харків'янин. Коли медики прибули на вказану адресу, чоловік уже перебував у стані клінічної смерті.

"Клінічна смерть у чоловіка сталася внаслідок странгуляційної асфіксії", - йдеться у повідомленні.

Попри це, завдяки високопрофесійним та оперативним діям фельдшера, медичної сестри та водія швидкої допомоги, чоловікові вдалося "повернути до життя".

"Слова подяки та професійної поваги ми адресуємо сьогодні бригаді ЕМД 2402 за порятунок життя", - зазначається на сторінці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові медики швидкої допомоги врятували 42-річного чоловіка, у якого зупинилося серце через гостре отруєння невідомими наркотичними речовинами. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині, 87-річний чоловік хотів вчинити самогубство, зістрибнувши з мосту. Перехожі викликали на місце події поліцію та трагедії вдалося уникнути. Проте вже за кілька днів його знайшли повішеним у своєму будинку. Раніше він розповідав поліцейським, які врятували його від смерті, що почувається самотнім, втомленим і безпорадним, що й спричинило спробу самогубства. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися