Харківський мільйонер прокоментував резонансну ДТП із блогером

У Дніпрі впіймали блогера, який плюнув в обличчя патрульному

У Дніпрі 16 грудня затримали блогера Санжакова Віталія, який у Харкові плюнув прямо в обличчя патрульному. Про це розповів заступник начальника патрульної поліції України Олексій Білошицький. Вказану подію прокоментував бізнесмен із Харкова Юрій Сапронов.

"Ого! Який набір у Санжакова Віталія. Тієї тварини, яка провокувала і плювала у поліцейського в Харкові. І виглядало Шварценеггером і Сталлоне зі своїми подільниками. При затриманні, кажуть, п'яним за кермом у його машині був ось такий поліцейський набір. Вимагає адвоката. Висилаємо! Спасибі поліція ! UPD - кажуть, що начебто не п'яний, його шукали тиждень, щоб вручити підозру за ст. 345 (загроза співробітнику правоохоронних органів) та провести слідчі дії", - написав Юрій.

Нагадаємо, ситуація розгорнулася ще 5 грудня. Блогер, якого також знають під нікнеймом Vitos Dnepr, їздив Харковом без номерного знака. Патрульні зупинили його та почали перевіряти документи. Чоловік почав поводитися агресивно і навіть покликав на допомогу інших блогерів. Після тривалої суперечки Віталій облаяв поліцейського і плюнув йому прямо в обличчя.

Зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 345 (Загроза чи насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові може загрожувати покарання як обмеження волі до трьох років або позбавлення волі на той же термін.

Уся діяльність блогера побудована на агресивному ставленні до поліції. На його сторінці в Instagram красується наступне гасло: "Зустрічі з поліцією викликають страх? Я покажу, як отримувати задоволення від цих зустрічей".

За даними Police Control Ukraine, ще в січні 2021 року блогера затримували за керування автомобілем під наркотиками. При цьому чоловік намагався втекти від поліцейських, але марно.



Джерело: https://www.facebook.com/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися