На харківській трасі розбився на смерть хлопець на «Ауді»

Аварія сталася рано вранці під мостом на трасі «Київ-Харків-Довжанський»

У Харкові під мостом на трасі "Київ-Харків-Довжанський" у Київському районі сталося ДТП, в результаті якого загинув молодий чоловік

Аварія сталася в понеділок, 16 березня, близько 6:30. За попередніми даними, 24-річний водій автомобіля "Audi" не впорався з керуванням і в'їхав в опорний стовп мосту. Від отриманих тілесних ушкоджень хлопець загинув до приїзду бригади швидкої допомоги.

Інформацію про подію зареєстровано у Єдиному реєстрі обліку заяв і повідомлень Київського відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові п'яні розбійники викрали таксі і в'їхали на ньому в дерево. Поліцейські встановили, що близько 5 ранку 31-річний чоловік підвозив на своєму автомобілі двох пасажирів у стані алкогольного сп'яніння. Несподівано зловмисники, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вигнали водія з машини і забрали гроші в сумі 1500 грн. Потерпілий одразу звернувся за допомогою в поліцію. В результаті вжитих заходів обоє нападників були затримані.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися