Харківська довгожителька пішла з життя через онука

17-річний підліток задушив бабусю і підпалив будинок

Житель селища Манченки Харківського району під час сварки задушив бабусю і, щоб приховати сліди злочину, підпалив будинок.

Тіло 90-річної жінки було виявлено в суботу, 14 березня, нарядом ДСНС під час гасіння пожежі. А поліцейські, які прибули на місце події, виявили на тілі померлої пенсіонерки ознаки насильницької смерті.

Було встановлено, що вбивство літньої жінки скоїв її 17-річний онук. Після підпалу квартири підліток втік з місця пригоди.

Але співробітники Люботинського відділення поліції затримали зловмисника. Слідчі повідомили хлопцеві про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підлітку загрожує до 15 років тюремного ув'язнення. Зараз він утримується в ізоляторі тимчасового тримання в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові жінка загинула від рук власного сина. 37-річний чоловік знаходився вдома зі своєю 58-річною матір'ю. Між ними виник конфлікт. У результаті побутової сварки зловмисник завдав матері удар ножем в область грудної клітини. Від отриманого поранення жінка загинула.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися