У спальному районі Харкова згорів пивний магазин

Експерти не виключають підпал

У Московському районі Харкова невідомі підпалили павільйон, в якому перебувало кілька торгових точок. Про це повідомили очевидці в одному з міських Telegram-каналів.

"На проспекті Тракторобудівників, 105 підпалили пивний магазин "Hop Hey", полум'я перекинулося на м'ясний магазин та перукарню. У результаті вибухнули газові балони в одному з приміщень", - пишуть свідки того, що сталося.

У прес-службі ДСНС в Харківській області підтвердили інформацію про інцидент. Про подію на Салтівці на гарячу лінію "101" повідомили о 03:06, на місце були направлені чотири екіпажі вогнеборців. На момент їх прибуття вогонь охопив пивний магазин, а також по перекриттях поширився на сусідні торгові точки. Загальна площа спалаху склала близько 100 квадратних метрів.

Для ліквідації НС рятувальникам знадобилося трохи більше години. В результаті пожежі ніхто не постраждав. У ДСНС спростували інформацію про вибух, заявивши, що газові балони були знайдені цілими. Зараз експерти розглядають кілька версій події, в тому числі - занесення відкритого джерела вогню та технічну причину.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на стоянці вигоріли дотла два позашляховика.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися