Не більше 10 осіб: у Харкові поліція контролюватиме кількість пасажирів

Силовики сподіваються на відповідальне ставлення з боку пасажирів та автоперевізників

У Харкові і області контролювати кількість людей у громадському транспорті буде поліція. Про це заявив керівник обласної поліції Валерій Сокуренко.

Так, з 18 березня в регіоні набуває чинності заборона на пасажирські перевезення, за винятком особистого автотранспорту. На час дії карантину в маршрутках, трамваях і тролейбусах повинні знаходитися не більше десяти пасажирів. Стежити за цим будуть правоохоронці.

"Нацполіція усвідомлює свою відповідальність, але ми сподіваємося на серйозне ставлення громадян. Якщо ми почнемо крутити руки водієві трамвая, він просто піде додому. Тому в транспорт повинні заходити не більше десяти пасажирів. В іншому випадку ми зупинятимемо порушників і не допустимо, щоб набивалися маршрутки, і трамваї", - заявив Сокуренко.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові метрополітен не працюватиме з 20:00 17 березня до 3 квітня. Відзначається, що наземний електричний громадський транспорт працюватиме в спеціальному режимі, про який у мерії обіцяли повідомити пізніше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися