"Плюси" і без опадів: яку погоду очікувати харків'янам 18 березня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 18 березня, в Харкові та області очікується мінлива хмарність, без опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде південно - західний, 3 - 8 м / с. Температура вночі 2 - 7 ° морозу, вдень 7 - 12 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 4 - 6 ° морозу, вдень 9 - 11 ° тепла.

За даними порталу "Синоптик", в середу, 18 березня, в Харкові небо буде ясним до самого пізнього вечора, опадів не передбачається.

Народний прогноз погоди

18 березня відзначається день пам'яті мученика Конона Ісаврійського. У народі святого Конона називають Огородником. Із цього дня починалась гаряча городня пора. У народі говорили: "На Конона Градаря починай копати грядки в городі".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові метрополітен не працюватиме з 20:00 17 березня до 3 квітня. Відзначається, що наземний електричний громадський транспорт працюватиме в спеціальному режимі, про який у мерії обіцяли повідомити пізніше. Однак у мерії обіцяють підвозити харків'ян до продуктових магазинів і лікувальних установ.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися