У Харкові затримали ще одного кримінального авторитета (ВІДЕО)

Харківські силовики затримали "Гончарика"

У Харкові 17 січня на проспекті Науки затримали кримінального авторитета "Гончарика". Про це розповів працівник Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Андрій Рубель на своїй сторінці у Facebook.

Андрій зазначив, що "Гончарик" не давав спокійно вести справу місцевим бізнесменам. Кримінальний авторитет змушував платити данину за безпроблемне ведення бізнесу.

"Тих, хто посмів відмовити, починали переслідувати (погрози фізичної розправи, побиття та знищення майна). Затримали "авторитета" під час отримання 150 тисяч доларів США – це лише частина визначеної суми, яку харків’янин повинен був віддати. За безперешкодне ведення свого бізнесу потерпілий мав заплатити 250 тис. дол. США. Дякую оперативникам управління стратегічних розслідувань і прокурорам за чудово роботу", - написав Андрій Рубель.

Нагадаємо, харківського кримінального авторитета "Ізота" випустили із СІЗО під заставу у мільйон гривень. Раніше "Коментарі" писали, що "Ізота" взяли під варту ще 12 листопада 2020 року. Правоохоронці вилучили в авторитета особисті дані, автомобілі та різну зброю. До цього "Ізота" вже затримували ще у лютому 2018 року у Харкові, проте лише через два місяці знову оголосили у розшук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися