У Харківській області перевірили умови проживання переселенців: подробиці

Перевірки проводять для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя громадян

У Харківському районі фахівці Управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства перевірили місця тимчасового перебування переселенців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області. 

Мета інспекції - забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя громадян, які проживають у місцях тимчасового перебування. Спеціалісти перевірили, чи дотримуються вимоги щодо розміщення, харчування, водопостачання у місцях проживання людей. А також - чи проводяться  профілактичні та протиепідемічні заходи з запобігання занесенню, виникнення та поширення інфекційних захворювань серед людей та надання  їм медичної допомоги.

Також під час інспекції фахівці опрацьовували й проблемні питання, приміром, наявність опалення у приміщеннях. “На теперішній час місцева влада вживає необхідні заходи, щоб у місцях прихистку було тепло. Співпраця дозволила уникнути епідемічних ускладнень серед мешканців місць тимчасового перебування”, - зазначили у Держпродспоживслужбі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові правоохоронці роздали гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки. У п'ятницю, 18 листопада, працівники поліції  відвідали найбільш пошкоджену від бойових дій частину Київського району міста. Правоохоронці надали допомогу мешканцям мікрорайону Північна Салтівка. У поліції розповіли, що більшість будівель в мікрорайоні зруйнована, значній частині містян довелося виїхати, однак у Північній Салтівці ще живуть люди і вони потребують допомоги.




Джерело: https://t.me/khdpssgovua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися