“Поїзд Святого Миколая” приїхав у Харківську область: як вітали дітей (ФОТО)

Поїзд відправився у перший рейс 19 грудня

“Поїзд Святого Миколая” продовжує свій рух за графіком до прифронтових та звільнених районів Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

Понад 100 дітей зустрічали Святого Миколая на станції Занки. Дітей привітали зі святом - були святкові конкурси, веселощі, і звичайно, подарунки. 

Також “залізна резиденція” Святого Миколая завітала до деокупованої Балаклії. Понад 200 дітей веселилися, танцювали з Миколаєм і його помічниками та, звісно, отримали подарунки. 

А презентований маленькими балаклійцями малюнок попрямував у "Поїзді Святого Миколая" далі за графіком.

“Поїзд святого Миколая” – спільний проєкт “Укрзалізниці” та ЮНІСЕФ. У понеділок, 19 грудня, поїзд вирушив у перший рейс. Загалом три рейси “Поїзда” привезуть понад 33 000 подарунків дітям на деокупованій Донеччині, Харківщині, у Миколаєві та Херсоні.

“Поїзд” містить “залізну резиденцію” святого Миколая. Тож окрім подарунків на дітей чекає театралізоване дійство прямо у спеціально облаштованому вагоні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові для маленьких містян підготували новорічні заходи, які проходять на ст. м. “Університет”. У Департаменті культури розповіли, що там показують театралізовану виставу “Біла чаклунка Ліденелла”. ЇЇ можна подивитися щодня з 20 по 26 грудня та з 2 по 7 січня. Також для харків'ян підготували святкові програми, присвячені святкуванню Різдва. Вони відбудуться 25 грудня та 6 січня. А 31 грудня усі охочі зможуть відвідати концерт з нагоди зустрічі Нового року.



Джерело: https://t.me/UkrzalInfo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися