Як у Харкові ліквідовують наслідки ворожих обстрілів (ФОТО)

Ремонтні роботи виконують у будинках Холодногірського та Салтівського районів

У Харкові тривають ремонтно-відновлювальні роботи будинків, які постраждали внаслідок російської агресії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Холодногірському районі спеціалісти КП “Харківспецбуд” завершують закривати контури на:

  • горищах,

  • технічних поверхах

  • квартирах,

  • сходових клітинах під’їздів житлових будинків, постраждалих від обстрілів.

Раніше ці контури були закриті плівкою та іншими підручними засобами.

Бригади КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” ремонтують парапети покрівель житлових будинків Салтівського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у середу, 28 грудня, в одному з районів Харкова було зафіксовано два удари ракетами С-300. Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що внаслідок обстрілу один чоловік отримав осколкове поранення. Зараз постраждалий перебуває у лікарні в стані середньої тяжкості. За словами мера міста, ранковий обстріл не вплинув на енергозабезпечення Харкова. Жителі міста наразі з водою, теплом та світлом.  Ігор Терехов закликав містян бути обережними, не нехтувати сигналами повітряної тривоги та у випадку необхідності перебувати в укриттях. Також Ігор Терехов повідомив, що Харків готовий до можливого блекауту перед новорічними святами, який війська РФ можуть спробувати влаштувати черговим ракетним обстрілом. У міській раді нагадали, що у Харкові діє понад триста “пунктів незламності”. У частині з цих пунктів з 1 грудня містян безплатно годують гарячими обідами.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися