У Харківській області стартував конкурс: хто може взяти участь

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 березня 2023 року

У Балаклійській громаді організували молодіжний літературний конкурс “Антитвір” на тему: “Я – українець! І я цим пишаюся!”.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Мета конкурсу - розвиток творчих здібностей підростаючого покоління, підвищення патріотизму, формування національної свідомості. 

До участі запрошують учнів ліцеїв Балаклійської територіальної громади віком від 12 до 18 років. Конкурс пройде у трьох номінаціях:

І – “Есе”,

ІІ  – “Епічні твори”,

ІІІ  – “Вірші”. 

Щоб взяти участь в конкурсі, потрібно до 1 березня 2023 року (включно) заповнити онлайн форму реєстрації за посиланням.

“Усі творчі роботи, які пройдуть відбір будуть включені до електронної збірки творчих робіт “Шлях розвитку української культури. Погляд молоді у фокусі літератури”. Долучайтеся до участі та доводьте, що Українське – це модно!”, - зазначили у міській раді.

Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися за посиланням чи за телефоном +380660646290 – Ірина ([email protected]).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові для представників спортивних федерацій та організацій проведуть безплатні навчальні курси Kharkiv Sport Academy. Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту у співпраці з креативним агентством Boomerang організовує навчання з дисциплін “спортивний маркетинг” та “спортивний менеджмент”. Заняття проводитимуть офлайн з 20 березня по 25 квітня. Заплановано 26 теоретичних та практичних занять. Кількість місць на безплатні курси обмежена.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися