Відпочинок під забороною: яке рішення ухвалили в одній з громад на Харківщині

Орендарі земель водного фонду повинні встановити інформаційні таблички про заборону купання

Місцева комісія Валківської міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій провела позачергове засідання. На комісії розглянули питання щодо визначення місць масового відпочинку населення на водних об’єктах громади у літній період 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради. 

Комісія вирішила не визначати місця для відпочинку, щоб запобігти нещасним випадкам з людьми на водних об'єктах у зв'язку з проведенням бойових дій на території Харківської області. 

Також зважаючи на заборону використання суден та вилову водних біоресурсів на водних об’єктах Богодухівського району Харківської області комісія вирішила не визначати на водних об’єктах громади місця для спортивного та любительського рибальства.

Рішенням комісії зобов'язали орендарів земель водного фонду встановити інформаційні таблички щодо заборони купання та вилову біоресурсів на водних об’єктах Валківської міської територіальної громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Куп'янській громаді провели засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Голова комісії Андрій Беседін розповів про головні загрози. Він вказав на необхідність посилити роз’яснювальну роботу серед мешканців громади напередодні Великодніх свят. За словами голови комісії, територія громади потребує обстеження та розмінування. Провести обстеження і розмінування території стане можливим лише після завершення активних бойових дій. Зараз територію громади щоденно обстрілюють ворожі війська. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися