У ТРЦ “Нікольський” відбудеться концерт: подробиці

Ляльки-мотанки, зроблені юними майстрами, відправлять бійцям ЗСУ

У суботу, 15 квітня, на першому поверсі торгово-розважального центру “Нікольський” відбудеться Великодній ярмарок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що в ТРЦ організують виставку, на якій представлять 26 варіацій писанок, характерних для різних регіонів України. 

Для дітей проведуть майстер-класи з виготовлення українських оберегів, прикрашання великодньої випічки, розпису писанок та народних сувенірів. Ляльки-мотанки, зроблені юними майстрами, відправлять бійцям ЗСУ. 

Також у програмі ярмарку - вікторина, розіграш подарунків та святковий концерт харківських вокальних та танцювальних колективів. Ярмарок працюватиме з 12:30 до 17:00. Відкриття - о 13:00. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Великдень у Харкові освячення пасок триватиме впродовж усього світлового дня. За словами очільника міста Ігоря Терехова, це допоможе уникнути великого скупчення людей та дотриматися вимог безпеки. Мер Харкова наголосив, що всі священнослужителі проводитимуть освячення пасок упродовж світлового дня. При цьому комендантську годину у Великодню ніч не скасують і діятимуть певні обмеження -  у цей час не будуть проводитися освячення пасок та служба у церквах. “Цей досвід ми перейняли з минулого року”, - зауважив очільник міста.

Міський голова нагадав, що з міркувань безпеки на Великдень усі міські кладовища будуть закриті для відвідування. Крім того, низка цвинтарів потрібно розмінувати. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися