Харків'ян запрошують до участі в конкурсі: які роботи приймають

Конкурсні роботи прийматимуть до 15 вересня

У Харкові відкрили прийом конкурсних робіт для участі у 4-му Фестивалі екранного мистецтва та фотографії на тему подорожей “Kharkiv International festival of arts and travel - 2023”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Організатори запрошують до участі професійних фільммейкерів та фотомитців, які створюють роботи на тему подорожей.

Ознайомитися з номінаціями фестивалю та умовами участі, а також надати конкурсну роботу можна за посиланням.

Конкурсні роботи прийматимуть до 15 вересня, а результати оголосять у Міжнародний день туризму - 27 вересня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що активістів у Харківській області запрошують до співпраці з Системою надання безоплатної правової допомоги (БПД). Активісти отримають можливість розвиватися та допомагати жителям свого регіону дізнаватися більше про їхні права.

Завдання параюриста БПД визначатимуть з урахуванням їхніх побажань, досвіду роботи, освіти, ділових якостей тощо. У Богодухівській міській раді повідомили, що параюристом БПД можуть бути громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, є дієздатними та які добровільно виявили бажання надавати допомогу, підтримують і розділяють місію, бачення та цінності системи БПД. Головна умова - вік від 18 років. Організатори проєкту очікують, що параюристи витрачатимуть на волонтерську діяльність 1–3 години на тиждень або не менше 4-х годин на місяць.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися