У Харкові здають в оренду приміщення лікарень: що відомо

Цільове призначення всіх приміщень – приватна медична практика

Управління комунального майна та приватизації Харківської міськради оголосило торги на право оренди декількох приміщень, що знаходяться на балансі міських закладів охорони здоров’я. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Прозорро.Продажі” Харківським антикорупційним центром. 

Так, на аукціон виставили право оренди на нежитлові приміщення другого поверху Міської студентської лікарні загальною площею 261,2 кв.м. Стартова вартість місячної оренди приміщень 5642 грн.

Орендарів шукають терміном на один рік, але зазначається, що строк оренди: 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (виключно для оренди державного майна).

Також міськрада пропонує в оренду нежитлові приміщення першого поверху Міської лікарні №3 загальною площею 97,4 кв.м. Лікарня розташована на пр Новобаварському. Стартова вартість місячної оренди приміщень 3841 грн.

Ще один лот – нежитлові приміщення підвалу площею 105,3 кв.м та частина нежитлового приміщення площею 43,3 кв.м Міської клінічної лікарні № 31.  Стартова вартість місячної оренди – 5110 грин. 

Цільове призначення всіх приміщень – приватна медична практика. Приміщення можна буде передавати у суборенду. 

“Це основні приміщення, які зараз виставлені на торги, але є й менші”, - повідомили в ХАЦ. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління комунального майна та приватизації Харківської міськради виставило на торги передачу в оренду приміщень кіоску, яке знаходиться на балансі КП “Харківський метрополітен”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися