Театри Харкова визнали одними з кращих: подробиці

Цього року премії отримали три театри з Харківщини.

Три харківські театри стали фіналістами конкурсу V Всеукраїнського театрального фестивалю-премії "ГРА". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Засновником та організатором фестивалю-премії є Національна спілка театральних діячів України.

Цьогоріч Премії отримали три театри з Харківщини:

-  Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка в номінації "За найкращу музичну виставу у жанрі опери/оперети/мюзиклу": "Вишиваний. Король України";

-  Харківський державний академічний театр ляльок ім. В.А. Афанасьєва в номінації "За найкращу виставу на перетині театральних жанрів, мистецького синтезу і перформативних форм": "Вертеп";

-  Харківський державний академічний український драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка в номінації "За найкращу виставу-рефлексію на події російсько-української війни": "Нехай щастить".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метрошколі Харкова збільшується кількість дітей – Ігор Терехов

Перші тижні показали, що навчання школярів у метро – дуже потужний, вдалий досвід для Харкова. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в етері національного телемарафону, інформують "Коментарі. Харків".

"Хочу сказати, що кількість школярів зросла. Якщо спочатку це була 1000 школярів, які пішли з 1 вересня в метрошколу, то зараз ми вже маємо 1064 учні, є певний попит на те, щоб облаштовувати нові класи, що ми зараз і робимо, в метро", – повідомив міський голова.

Як планують роботу метрополітену та навчання, і коли діти сядуть за парти реальних шкіл – читайте за посиланням.

Замовила їжу собі та родичам майже на 400 тисяч гривень та не сплатила – що буде харків’янці

2 серпня до поліції з відповідною заявою звернувся представник однією зі служб доставки Харкова. Він розповів, що оператор оформлювала замовлення їжі, ставила відмітку про оплату, хоча гроші на рахунок служби не надходили. Потім курʼєр доставляв замовлення до вказаних адрес. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Що буде жінці – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися