Харківський письменник проведе благодійний розпродаж

Сергій Жадан чекатиме на шанувальників у дворі Літмузею

Харківський письменник Сергій Жадан проведе благодійний розпродаж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Сергія Жадана.

Письменник та музикант Сергій Жадан проведе благодійний розпродаж у рідному Харкові. Він продаватиме власні футболки, джинси та інші особисті речі з метою збору коштів на благодійність. Письменник чекатиме на шанувальників у дворі Літмузею за адресою вулиця Багалія, 6 о 13:00.

"Друзяки в Харкові, хто буде? Вхід вільний, захід благодійний)", - написав Сергій Жадан в соцмережах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про розпродаж видання книги харківського письменника, вбитого окупантами. Наклад книжки "Я перетворююсь... Щоденник окупації" Володимира Вакуленка, якого армія РФ вбила під час окупації Ізюмщини, розкупили за три тижні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Суспільне. Культура". Щоденник Володимира Вакуленка презентували 22 червня цього року в Києві на "Книжковому Арсеналі". До примірників видання ввійшли щоденник окупації, тексти колег і друзів, фотографії деокупованої Ізюмщини, вірші Володимира Вакуленка для дітей і дорослих. Передзамовлення на книгу було доступне з 4 серпня. "Це добра нагода не лише ще раз сказати про те, як росіяни знищують українську культуру та українських митців, але і нагадати, які ми сильні, коли об'єднані. Та, звісно, подякувати українцям за таку потужну підтримку", — кажуть у видавництві Vivat, що роздрукувало книгу. Представниця видавництва також наголосила, що 100% від продажів першого накладу передадуть матері Володимира Вакуленка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися