Харків'янка потрапила на обкладинку українського журналу

Щомісяне видання присвячене спортсменам

Журнал Vogue Ukraine випустив осінній номер з українськими спортсменками на обкладинках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію видання "Суспільне. Культура".

Українська редакція журналу про моду Vogue випускає третій свій друкований номер — осінь 2023. Героїнями обкладинок стали три українські спортсменки: Ольга Харлан, Ярослава Магучіх та харківська тенісистка Еліна Світоліна.

Зустрітися з героїнями було дещо складно через їхній щільний графік. Еліну Світоліну, третю в рейтингу WTA і першу ракетку України, команда журналу зняла в Нью-Йорку.

Еліна Світоліна — перша ракетка України, третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках, призерка Літніх Олімпійських ігор 2020, чемпіонка підсумкового турніру WTA Finals 2018 року. Вона повернулась до змагань у 2023-му після народження доньки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про поразку Еліни Світоліної на турнірі в США. Перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA 26) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті США з тенісу 2023. У 1/16 фіналу американського турніру українка у трьох сетах поступилася Джессіці Пегулі (WTA 3) за 1 годину та 50 хвилин. Це була 5-та зустріч тенісисток. Еліна програла американській спортсменці у чотирьох останніх поєдинках. Для Світоліної це був десятий виступ на US Open. Її найкращим результатом у Нью-Йорку залишається півфінал у 2019 році. US Open – єдиний великий турнір, на якому Еліна не змогла дійти до чвертьфіналу після свого повернення. На Ролан Гаррос Елі поступилася в 1/4 фіналу Аріні Соболенко, а на Вімблдоні програла Маркеті Вондроушовій у півфіналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися