У Харкові проводять масштабну модернізацію: що зміниться

У період воєнних дій на підприємстві розробили заходи, які дають змогу мінімально відключати водопостачання

У КП “Харківводоканал” модернізують насосне обладнання, а також оптимізують роботу насосних та перекачувальних станцій комплексу “Харківводопостачання”, повідомляють "Коментарі. Харків".

Як розповів начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій Олександр Черняєв, на об'єктах водопостачання бригади проводять масштабне оновлення та міняють старе обладнання на сучасне.

“На станціях встановлюємо нову запірну арматуру, що дозволяє навіть при масштабних комплексних ремонтах насосного та електроустаткування виконувати роботи без відключення послуг. А модернізація електротехнічного обладнання дозволить уникнути перебоїв у роботі станцій та призведе до зменшення кількості аварій на мережах”, - розповів Олександр Черняєв.

За його словами, у період воєнних дій на підприємстві розробили заходи, які дають змогу мінімально відключати водопостачання. Зокрема, масштабні оновлення та реконструкції на станціях бригади проводять у нічний час.

Начальник управління зазначив, що модернізацію станцій продовжать і наступного року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у КП “Харківводоканал” розповіли про виконані ремонтні роботи у багатоквартирних будинках.

У 2023 році бригади ділянки Основ'янського району КП “Харківводоканал” провели масштабні ремонти в 30 багатоквартирних будинках. На компідприємстві зазначили, що ці обсяги значно більші від запланованих. Загалом же було замінено 1250 метрів внутрішньобудинкових систем водопостачання, водовідведення та зливової каналізації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися