У Кернеса витратять 15 мільйонів на фонтан у Харкові

У мерії Харкова вирішили розібрати старий і спорудити новий фонтан біля Палацу спорту

Департамент комунального господарства міськради планує витратити 15 мільйонів гривень - у таку суму обійдеться реконструкція великого фонтану біля Палацу спорту. Про це повідомляється в системі електронних закупівель Prozorro.

Планується, що за 15 мільйонів проведуть капремонт об'єкта. Для цього доведеться розібрати існуючу конструкцію, прокласти нові труби і новий фонтан з гранітних блоків. Завершити роботи планують до 31 грудня 2021 року, а оплачувати її - по мірі бюджетних асигнувань і лише після отримання акта виконаних робіт.

Нагадаємо, в Новобаварському районі міста реконструюють Конотопський парк, оновлення якого обійдеться в мільйони гривень з міської скарбниці. Про це повідомили у Харківській міськраді. Площа Конотопського парку — майже 1,5 гектара, там ростуть 250-літні дуби і вікові клени. Зону відпочинку вже почали реконструювати: облаштували щебенево-піщану основу для тротуарних доріжок, встановили бордюр. Тут також обіцяють встановити нові ліхтарі, лавки і облагородити нові клумби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися